itkukana, , hanna, gullichsen, ITKUKANA (Hanna Gullichsen) ohje salty

ITKUKANA (Hanna Gullichsen)

Kopioitu Hannan sivulta ja on todella tykätty ruoka meillä, NAM 👌😋😍

n. 500 g broilerin sisäfileetä 4 rkl voita 2 rkl oliiviöljyä 2 shalottisipulia 1/2 dl tomaattipyreetä 3 rkl soijakastiketta 2 dl kermaa

Ota broilerit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Taputtele lihat kuivaksi talouspaperilla. Hienonna shalottisipulit. Kuumenna paksupohjainen tarttumaton paistinpannu n. 85 prosenttiin täydestä tehosta ja mittaa pannulle 4 rkl voita ja oliiviöljy, nosta pannulle broilerin lihat. Paista lihoja viitisen minuuttia, ne uiskentelevat mielissään voi-öljyseoksessa, käännä kylkeä kertaalleen paiston aikana. Viiden minuutin kuluttua nostele lihat atuloilla syvälle lautaselle odottamaan ja lisää pannulla olevaan rasvaan shalottisipulit ja paista minuutin verran. Laske tarvittaessa hiukan lämpöä, jotta sipuli ei pala. Mittaa pannulle tomaattipyree ja sekoita kunnolla, lisää soijakastike ja sekoittele, kaada mukaan kerma ja sekoita kastike tasaiseksi. Puuhaarukka on oma aseeni tässä hommassa. Kaada kastikkeeseen esipaistetut lihat ja niistä mahdollisesti irronnut neste. Pidä lämpö sellaisena, että seos kuplii hellästi koko ajan. Anna pöhistä 7-9 minuuttia. Voit testata kypsyyttä leikkaamalla paksuimman lihan ja kuikistamalla. Kun broileri on kypsää, sammuta liesi. Kokoa annokset lautasille, koristele vaikkapa herneen- tai auringonkukanversoilla. Kastikkeesta voikin käydä taistoa, jotta kaikki saavat saman verran.

Hanna G:n terveiset:                              Hyvää, eikö? Jaa somessa tägillä #itkukana ja tulen kuikkimaan!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 798 kJ / 100 g
Proteiini 13,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 14,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %