töppöset, , pikkupannareita, Töppöset (Pikkupannareita) ohje sweet

Töppöset (Pikkupannareita)

Kananmunat,  jauhot, sokeri ja suola sekoitetaan hyvin. Paakut pois. Lisätään maito aluksi pienissä erissä. Annetaan turvota vähän aikaa. Taikina on aika löysää. Laita muffinipellin koloihin nokare voita(vajaa teelusikallinen) ja laita kuumennettuun uuniin (200 astetta kiertoilma) ja anna voin sulaa. Ota pelti uunista ja pyyhkäise voi sutilla kolojen reunoille. Kaada taikinaa noin puoleen väliin ja paista noin 12 minuuttia. Töppösten kuuluu olla köykäsiä kun ovat paistuneet tarpeeksi.  Paistoaika on viitteellinen. Kypsän töppösen  paino on noin 14 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal / 100 g
Energia 746 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,8 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %