kana, feta, parsapasta Kana-feta-parsapasta ohje salty

Kana-feta-parsapasta

Ruskista kanapalat tilkassa öljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle valkosipulit ja laske lämpötilaa. Keitä parsapaloja muutama minuutti, sen jälkeen valuta lävikössä ja lisää pannulle. Lisää lopuksi fetat, anna muhia hetki. Keitä pasta. Annostele ja lisää halutessasi persilja-sitruunamelissapistouta antamaan makua. Jälkimmäiseen erillinen ohje.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 199 kcal / 100 g
Energia 830 kJ / 100 g
Proteiini 11,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,4 g / 100 g
Rasva 13,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %