aura, lohi Aura-lohi ohje salty

Aura-lohi

Pilko parsat pieniksi, keitä tuoreita tarvittaessa 1-2 min. Parsat ja porkkanat pannulle, freesaa voissa. Pienennä lämpöä ja anna voin ihmeytyä. Mausta soijalla ja siirapilla. Laita lohipalat voideltuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurille. Kaada veget niskaan, murenna aura päälle ja lisää kerma. Uuniin 200 astetta 30 min. Tarjoa maun mukaan pastan tai perunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 645 kJ / 100 g
Proteiini 12,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %