kaalilaatikko, , , , , hh, , g, , , , , g, , , nettanucca, Kaalilaatikko 3 (hh 3g /100g)/ nettanucca ohje salty

Kaalilaatikko 3 (hh 3g /100g)/ nettanucca

Pilko kaali suikaleiksi, laita vesi kiehumaan, lisää liemikuutiot kiehuvaan veteen, lisää kaali ja  keitä al denteksi.  Säästä liemi myöhemmäksi.

Ruskista jauheliha ja sipuli uunissa 200 C °,  n. 0. 5 h.

Laita kaali ja jauheliha isoon astiaan ja lisää * mausteet, sekoita hyvin.

Laita massa voideltuun uunivuokaan.  Laita siirappi kaalin keitosta jääneeseen liemeen, sekoita, ja lisää vuokaan. 

Uuniin 175 ° C noin 1 h, tai kunnes pinta on hyvin ruskistunut.

*huom. mausteet on noin, eli oman maun mukaan 😊

.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 54 kcal / 100 g
Energia 227 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %