uunikanaa, provencale, , valkoviinissä, Uunikanaa provencale (valkoviinissä) ohje salty

Uunikanaa provencale (valkoviinissä)

Kieritellään fileet oliiviöljyssä ja laitetaan laakeaan kulhoon. Lisätään päälle suolaa ja mustapippuria sekä yrttisekoitus. Laitetaan fileiden päälle silputtu basilika, siivutetut valkosipulit, puolitetut luumutomaatit, sitruunalohkot ja kaadetaan lopuksi joukkoon valkoviini. Paistetaan fileitä 180 asteessa noin 20-30 minuutin ajan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 548 kJ / 100 g
Proteiini 16,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,5 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0,9 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %