annabellan, lohiteryaki Annabellan lohiteryaki ohje salty

Annabellan lohiteryaki

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pilko valkosipuli sekä inkivääri pieniksi paloiksi. Laita öljy pannulle ja lisää silputut inkivääri ja valkosipuli kuuman öljyn sekaan. Kuullota. Lisää sokeri, teriyaki- ja soijakastike sekä seesamin siemenet. Keitä kastiketta kokoon muutaman minuutin verran.

Laita lohi uunivuokaan ja kaada kastike lohipalojen päälle. Laita lohi uunin keskitasolle ja paista 10-15 min. Älä kumminkaan paista lohta liikaa, sillä sen olisi tarkoitus jäädä hivenen rosé:n väriseksi.

Resepti: 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 256 kcal / 100 g
Energia 1070 kJ / 100 g
Proteiini 15,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,4 g / 100 g
Rasva 16,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 8,3 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %