kesäkurpitsavuoka Kesäkurpitsavuoka ohje salty

Kesäkurpitsavuoka

ruskista kaikki kastikeainekset ja lisäävähn vettä ja koskenlaskija. anna hautua kastikkeeksi 10-15min. leikkaa kesäkurpitsa n.0,5cm viipaleiksi pitkittiäin. vuoan pohjalle kastiketta sitten kesäkurpitsaa näitä kerroksittain ja päälle kesäkurpitsa. lopuksi juustoraaste päälle. 200astetta noin tunti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 574 kJ / 100 g
Proteiini 12,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 78 %