ketoreissarit Ketoreissarit ohje salty

Ketoreissarit

Ketoreissarit

(8 leipästä) 0,5 dl pofiberiä

1 dl hamppurouhetta

0,5 dl Fibrex -sokerijuurikaskuitua

1 dl pellavansiemenrouhetta

1 dl sekalaisia siemeniä kokonaisena

2 rkl psylliumia

2 tl leivinjauhetta

1 tl ksantaania

1 tl suolaa

3 kananmunaa

2 dl turkkilaista jogurttia

100 g voita sulatettuna

Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.

Lisää kananmunat ja jogurtti. Sekoita hyvin.

Lisää voisula taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

Anna taikinan vetäytyä 5 – 10 minuuttia.

Taputtele taikinasta 8 leipästä.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 307 kcal / 100 g
Energia 1287 kJ / 100 g
Proteiini 13 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,7 g / 100 g
Rasva 24,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %