sitruunainen, juustokakku, , , , , , , , Sitruunainen juustokakku 28.2.20 ohje sweet

Sitruunainen juustokakku 28.2.20

Vatkaa notkea voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna, lisää loput aineet. Tarkista makeus. Paista 175 ast. n. 15-20 min. Anna jäähtyä ja tee täyte:  Vatkaa ensin valkuaiset kovaksi, sitten kerma-mascarpone ja viimeksi keltuaiset. Ei tarvi pestä välillä vatkaimia. Sekoita Tuorejuusto keltuaisiin. Raasta sitr.kuori ja purista sitr. mehu. Laita liivatelehdistä kylmään veteen ja liota ne kuumassa sitr.mehussa. Yhdistä vaahdot muna-juustoseokseen, viimeksi liivatteet. Hyydytä Miel. Yön yli

Ravintosisältö / 100 g

Energia 317 kcal / 100 g
Energia 1321 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 31,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %