pizzarullat, , paulanketoblogi, Pizzarullat, Paulanketoblogi. ohje salty

Pizzarullat, Paulanketoblogi.

Sauvasekoittimella sekaisin kaikki kunnolla, annetaan jähmettyä.

Leivinpaperi öljytään, levitetään siihen lusikalla. Toinen öljytty leivinpaperi päälle, painellaan littanaksi ja jätetään paperi siihen paiston ajaksi. ( meillä uuni paistaa niin epätasaisesti niin näin ei pala reunatkaan). 175astetta n.25 min. Annetaan jäähtyä ja otetaan paperi pois.

Leikkasin neljään osaan ja laitoin hieman erilaiset täytteet. Yhteen koskenlaskija maustamaton, tonnikalaa oliiviöljyssä ja vuohenjuustoa. (Sitä leikattavaa).

Toiseen pepperoni, vuohenjuusto ja koskenlaskija. Ja kahteen viimeiseen: tomaattipyree, koskenlaskija, pepperoni, vuohenjuusto ja ananas.

Ihan älyttömän hyvää toi tonnikala-vuohenjuusto 😛

Ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal / 100 g
Energia 798 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 17,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %