suklaa, kaurapatukat, raikku Suklaa-kaurapatukat Raikku ohje sweet

Suklaa-kaurapatukat Raikku

Pilko kuivat aineet. Sekoita öljy, siirappi ja kananmunat keskenään. Lisää seos kiva-aineisiin. Laita kahdelle uunipellillä 18 kasaa taikinaa. Muotoile  patukaksi. Paista 175 asteisessa uunissa 15-20 min.  Anna jäähtyä hetki pellillä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 360 kcal / 100 g
Energia 1504 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 39,4 g / 100 g
Rasva 17,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %