hamppupatukat, , pirkkaohje, Hamppupatukat (Pirkkaohje) ohje sweet

Hamppupatukat (Pirkkaohje)

Kaada taatelit monitoimikoneen kulhoon ja aja tahnaksi. Lisää kaikki muut ainekset ja pyöräytä nopeasti, taikinaan saa jäädä rakennetta. Taputtele pieneen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja painele pinnalle 3 rkl hampunsiemeniä. Nosta jääkaappiin jähmettymään (väh. 1h) ja leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Patukat säilyvät jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 440 kcal / 100 g
Energia 1839 kJ / 100 g
Proteiini 12,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 39,9 g / 100 g
Rasva 24,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 28,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %