keto, pariskunta, , ketovaimon, kuningatarkuppikakut Keto-pariskunta, ketovaimon kuningatarkuppikakut ohje sweet

Keto-pariskunta, ketovaimon kuningatarkuppikakut

Ystävänpäivän kuppikakuiksi Ketovaimo kehitti tänä vuonna herkulliset ja raikkaat kuningatar kuppikakut. Ajatus näihin lähti raikkaudesta, kotimaisista marjoista ja vaaleanpunaisesta ystävänpäivän väristä tietenkin. 

Nämä ketovaimon kuppikakut ovat nopeita tehdä. Marjat tuovat ihanaa raikkautta ja mehevyyttä. Kuorrutus on täyteläinen. Voit kuorruttaa nämä haluamallasi tavalla pursottamalla tai levittää kuorrutteen vaikka lusikalla. Ketovaimo käytti pursottaessa tähtityllaa. Voit käyttää haluamaasi makeutusta tai jättää makeutuksen kokonaan pois. 

KETOVAIMON KUNINGATAR KUPPIKAKUT

4 kananmunaa 1 dl maustamatonta jogurttia  2 rkl stevia sweet crystal tai 4 rkl erytritoli tai stevia (voit jättää myös makeutuksen pois) 1/2 dl kookosjauhoa 1 dl mantelijauhe tai 0,5 dl pofiber 1/2 tl vaniljajauhetta  1 tl leivinjauhetta 50g Mustikoita 50g Vadelmia 

Vispaa käsivispilällä munat, jogurtti  ja haluamasi makeutus (meillä stevia sweet crystal kide) hyvin sekaisin, ei tarvitse vatkata. Sekoita kaikki kuivat aineet sekaisin toisessa kulhossa ja lisää munaaeokseen. Sekoita tasaiseksi. Lisää sekaan mustikat ja vadelmat, jos käytät pakastemarjoja, laita ne jäisinä ja sekoita varovasti kaikki sekaisin. 

Nostele lusikalla/kaada taikinaa muffini/cupcakevuokiin. Täytä vuoat melko  täyteen. 

Paista kuppikakut uunin keskitasolla 175 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes kuppikakut ovat saaneet kauniisti väriä ja ne näyttävät kypsiltä. Anna kuppikakkujen jäähtyä ennen kuorruttamista. 

Kuorrutus: 1,5 dl kuohukermaa 75g maustamatonta tuorejuustoa  100g vadelmia 1 rkl stevia sweet crystal tai 2 rkl erytritoli tai stevia (voit jättää makeutuksen myös pois)

Soseuta vadelmat haarukalla (jos käytät ulkomaisia pakastevadelmia suositus on keittää niitä vähintään 2 minuuttia kattilassa). 

Laita kaikki muut kuorrutuksen aineet kulhoon paitsi vadelmat ja vatkaa sähkövatkaimella, kunnes kuorrute on sopivan kuohkeaa, paksua ja jämäkkää. Laita lopuksi sekaan soseutetut vadelmat ja vatkaa vielä kuorrute tasaiseksi ja kuohkeaksi. 

Kuorruta hieman jäähtyneet kuppikakut pursottamalla kuorrutetta haluamallasi tavalla. Ketovaimo pursotti kuorrutteen tähtityllalla. Voit levittää kuorrutteen myös lusikoiden avulla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal / 100 g
Energia 711 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 13,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %