lasagne, barillan, kastikkeella Lasagne Barillan kastikkeella ohje salty

Lasagne Barillan kastikkeella

Paista jauheliha kypsäksi öljyssä. Lisää tomaattikastikkeet. Huuhtele purkit vesitilkalla ja kaada seokseen. Lisää mascarpone, kerma ja lihafondi. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kastiketta hieman öljyttyyn vuokaan. Aseta lasagnelevyt päälle. Lisää kastiketta ja juustoraastetta. Lisää levykerros, kastiketta ja juustoa. Lisää vielä yksi samanlainen kerros. Kypsennä 200 asteessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 174 kcal / 100 g
Energia 724 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 11,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %