saksalainen, pyttipannu Saksalainen pyttipannu ohje salty

Saksalainen pyttipannu

Paista paloitellut makkarat pannulla Oivariini rasvassa. Siirrä ne lautaselle. Paista perunat ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa curry ja pavut. Mausta kurkkusalaatilla. Lisää juustokerma ja makkarat. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää päälle hienonnettua yrttiä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 545 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 8 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %