pasta, jauhelihavuoka, italialaiseen, tapaan, , valio, , Pasta-jauhelihavuoka italialaiseen tapaan (Valio) ohje salty

Pasta-jauhelihavuoka italialaiseen tapaan (Valio)

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha Oivariinissa. Mausta. Lisää pannulle tomaattimurska, hienonnetut valkosipulin kynnet ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 5 min. Valmista juustokastike. Mittaa kattilaan kerma, maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää juustoraaste ja mausteet. Kaada puolet kypsästä ja valutetusta pastasta uunivuokaan. Lisää joukkoon puolet jauheliha-tomaattikastikkeesta. Sekoita hiukan. Kaada päälle puolet juustokastikkeesta. Lisää loput aineet kerroksittain kuten edellä. Kypsennä 225 asteessa n. 25 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 679 kJ / 100 g
Proteiini 9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,9 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %