valio, lihapulla, pastavuoka Valio Lihapulla-pastavuoka ohje salty

Valio Lihapulla-pastavuoka

Keitä pasta. Kuori ja hienonna sipulit, kuutioi tomaatit. Kuullota pannulla rasvassa. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta hienonnetulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.  Sekoita vuoassa pasta, lihapullat, tomaattikastike ja 2/3 juustoraasteesta. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle. Gratinoi uunin yläosassa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal / 100 g
Energia 508 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,8 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %