kesäkurpitsavuoka Kesäkurpitsavuoka ohje salty

Kesäkurpitsavuoka

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää valkosipuli ja tomaatit. Hauduta kymmenisen minuuttoa kunnes tomaatit ovat pehmenneet. Voitele vuoka oliiviöljyllä. Pilko kesäkurpitsa noin sentin paksuisiksi kiekoiksi ja lado kerros pohjalle. Lisää jauhelihaseos ja pesto. Lado toinen kerros kesäkurpitsaa päällimmäiseksi. Ripottele viimeisenä juustoraaste kesäkurpitsojen päälle. Paista uunin keskitasolla 200° 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 544 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 8,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %