perunalepuskat Perunalepuskat ohje salty

Perunalepuskat

Ota eilistä pottumuusia (aineksissa laskennallisuuden takia myös pottumuusiin käytetty maito ja voi) kulhoon ja notkista se tilkalla maitoa. Lisää suola ja kananmunat, sekoita. Lisää jauhot varovasti käännellen. Nostele kökköjä leivinpaperille/pellille ja taputtele jauhoisin käsin lepuskoiksi. Pistele haarukalla reikiä. Paista 225 n 20 min tai 250 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal / 100 g
Energia 670 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 21,3 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %