kinkku, koskenlaskija, salaatti Kinkku koskenlaskija salaatti ohje salty

Kinkku koskenlaskija salaatti

Pilko salaatti ja sipuli suikaleiksi. Valuta kurkkukuutiot. Leikkaa tomaatti ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Lisää sekaan kinkku ja "fetakuutioiksi" leikattu koskenlaskija. Lisää majoneesi ja pippuri ja sekoita. Anna maustua seuraavaan päivään että juusto pehmenee. Halutessa voit lisätä oliiviöljyä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 636 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 13,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %