japen, feta, pinaattipiirakka Japen feta-pinaattipiirakka ohje salty

Japen feta-pinaattipiirakka

Sekoita kaikki jauhot keskenään, lisää öljy ja sekoita. Lisää vesi. Anna turvota jääkaapissa kunnes hieman kovettunut. Levitä leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja lisää hienonnettu pinaatti sekä murustele feta pinnalle.Sekoita maito, kanamunat ja suola ja kaada piirakan päälle. Paista 225 asteessa noin 20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal / 100 g
Energia 607 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,7 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %