koskenlaskijan, lihamakaronilaatikko Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko ohje salty

Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön ja huuhtele juoksevalla vedellä.

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Mausta.

Kuumenna 1 l vettä ja sulata siihen 2 lihaliemikuutiota sekä koskenlaskija ruoka & dippi. Sekoita ja kuumenna, kunnes seos alkaa olla tasaista.

Yhdistä suorakaiteen muotoisessa tilavassa vuoassa makaronit ja jauhelihaseos. Kaada päälle juusto-lihaliemi.

Kuutioi päälle tomaattia väriä ja makua antamaan.

Kypsennä 175 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsää.

Tarjoa sellaisenaan tai ketsupin kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal / 100 g
Energia 498 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,3 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %