jauheliha, kasviskeitto
Jauheliha-kasviskeitto ohje
salty
Soturi#2
Jauheliha-kasviskeitto
- Kuori juurekset ja sipuli. Paloittele ne pieniksi paloiksi.
Kiehauta vesi, lisää mustapippuri, juurekset ja sipuli.
Kuori perunat, leikkaa kuutioiksi ja lisää keittoon.
Lisää vähän myöhemmin jauheliha nokareina ja suikaleiksi leikattu purjo sekä pavut.
Mausta keitto ja hauduta sitä kannen alla vielä noin 15 minuuttia.
Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
42 kcal / 100 g
Energia
175 kJ / 100 g
Proteiini
3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,3 g / 100 g
Rasva
1,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,9 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %