keto, pororouhepiirakka Keto pororouhepiirakka ohje salty

Keto pororouhepiirakka

Nypi jauhot ja juustoraaste pehmeään voihin, lisää vesi, vaivaa. Levitä voideltuun vuokaan. Laita jääkaappiin. Silppua sipuli ja kuullota, lisää pororouhe ja annan hautua 5 min. ja jäähdytä. Sekoita kananmunat ja smetana ja kerma. Laita taikinan päälle osa juustoraasteesta ja sipuli-pororouhe, silppua ruohosipulia ja mustapippuria ja loput juustoraasteet, laita lopuksi kerma-munaseos. Paista 200 asteessa n. 30 min. Nauti lämpöisena salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 309 kcal / 100 g
Energia 1294 kJ / 100 g
Proteiini 14,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 26,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %