rouva, keton, kukkakaalivuoka Rouva Keton kukkakaalivuoka ohje salty

Rouva Keton kukkakaalivuoka

Laita uuni 200 astetta. Paloittele kukkakaali reiluiksi paloiksi ja keitä palat suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, pippurilla ja curryjauheella. Leikkaa tomaatti viipaleiksi. Tee juustokastike. Lämmitä kermavesiseos kattilassa ja murustele sulatejuusto sekaan ja sekoita niin että se sulaa. Lado jauheliha vuokaan. Asettele tomaatit ja kukkakaali päälle. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä uunissa 30 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 554 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 10,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %