kvinoa, lohisalaatti, Kvinoa-lohisalaatti ohje salty

Kvinoa-lohisalaatti

Huuhdo kvinoa hyvin kiehuvalla vedellä.Valuta ja siirrä kattilaan ja keitä kypsäksi, noin 15 min. Huuhdo parsakaali ja paloittele se muutamaan osaa . Keitä noin minuutin ajan, valuta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paloittele pieneksi.  Sekoita kvinoan joukkoon parsakaali, mustapavut, sulatetut herneet, sitruunanmehu,oliiviöljy, suola ja mustapippuri. Paloittele joukkoon kala.

Alkuperäinen resepti: Kodin kuvalehti 18/2015

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 805 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,8 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %