rouva, keton, pehmeä, pizzapiirakka Rouva Keton pehmeä pizzapiirakka ohje salty

Rouva Keton pehmeä pizzapiirakka

Laita uuni alalämmölle 225.   Sekoita pohjan ainekset (voi, muna, mantelijauho, leivinjauhe, mozzarellaraaste) kulhossa. Kaada ja levitä uunipellille pizzapohjaksi. Esipaista uunissa 5 - 10 minuuttia kunnes kullanruskea. Levitä täytteet pizzan päälle ja paista vielä 5 - 10 minuuttia, kunnes näyttää hyvälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal / 100 g
Energia 916 kJ / 100 g
Proteiini 16,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 16,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %