raparperipiirakka, , pulla, pohja, ,
Raparperipiirakka (pulla pohja) ohje
sweet
OliviaSealand
Raparperipiirakka (pulla pohja)
Tayte: raparperia 4l ja mansikoita 500g 2 kananmunaa, 2 kevytkermaviiliä. Keitä, ota mehu talteen juotavaksi ja sekoita muut aineet.
Pohja:
Sekoita kaikki aineet ja anna kohota, kauli pellille
7dl vehnäjauhoja, 2dl lupiinijauhoja
3dl maitoa, 1dl sokeria, 1pss kuivahiivaa, 1 tl suolaa
Paista 200c,n. 30 min
Ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal / 100 g
Energia
356 kJ / 100 g
Proteiini
2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
13,9 g / 100 g
Rasva
1,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
6,4 g / 100 g
Suola
0 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %