raparperipiirakka, , pulla, pohja, , Raparperipiirakka (pulla pohja) ohje sweet

Raparperipiirakka (pulla pohja)

Ainekset 12 annosta

Tayte: raparperia 4l ja mansikoita 500g 2 kananmunaa, 2 kevytkermaviiliä. Keitä, ota mehu talteen juotavaksi ja sekoita muut aineet.  Pohja: Sekoita kaikki aineet ja anna kohota, kauli pellille 7dl vehnäjauhoja, 2dl lupiinijauhoja 3dl maitoa, 1dl sokeria, 1pss kuivahiivaa, 1 tl suolaa Paista 200c,n. 30 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 356 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,9 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,4 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %