vihreä, shaksuka, , , , annosta Vihreä shaksuka, 2 annosta ohje salty

Vihreä shaksuka, 2 annosta

Kuullota pilkottuja kasviksia pannulla ja sekoittele mausteet joukkoon. Kaada uunivuokaan (tai mikäli käytössäsi on valurautapannu niin jätä siihen). Ripottele feta päälle, riko kanamunat fetan päälle. Kypsennä 225 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes munat kypsyvät ja feta ruskistuu hieman.  Viimeistele korianterinlehdillä ja halutessasi chilirenkailla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 417 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %