kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

  1. Tee kastike muhimaan. Kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää tomaattimurska. Mausta.
  2. Paista jauheliha.

  3. Leikkaa kesäkurpitsasta ohkaisia  siivuja.

  4. Lado vuokaan kesäkurpitsaa, jauhelihaa, tomaattikastiketta ja juustoa vuorotellen.

  5. Paista uunissa 225 noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 556 kJ / 100 g
Proteiini 11,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %