nikkarin, vuoka, kaijam Nikkarin-vuoka KaijaM ohje salty

Nikkarin-vuoka KaijaM

Viipaloi perunat, tomaatit, sipuli, porkkana ja makkara.

Lado viipaleet limittäin pystyyn vuokaan.

Sekoita maito, munat, tomaattimuska ja mausteet.

Kaada liemi vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %