kesäkurpitsaleipä, , keto, Kesäkurpitsaleipä (keto) ohje salty

Kesäkurpitsaleipä (keto)

(24 x 10 x 6 vuoka)

Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemet kevyesti pannulla tai uuninpellillä. Anna jäähtyä. Raasta kesäkurpitsa ja rouhi saksanpähkinät. Voitele vuoka voilla.

Sekoita kuiva-aineet ja pellavansiemenet keskenään. Sekoita sitten toisessa kulhossa kananmuna ja oliiviöljy keskenään.

Sekoita joukkoon kuiva-ainesseos ja sekoita huolellisesti. Lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste, rouhitut saksanpähkinät ja paahdetut auringonkukan- ja kurpitsansiemenet. Sekoita.

Kaada voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 50–60 minuuttia.

Nosta vuoasta ja anna jäähtyä kokonaan.

Resepti Rakkaudella Karita -blogista. https://blogit.terve.fi/rakkaudellakarita/kesakurpitsaleipa-ketogeenisen-ruokavalion-tyyliin/

Ravintosisältö / 100 g

Energia 458 kcal / 100 g
Energia 1911 kJ / 100 g
Proteiini 15,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 41,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %