(24 x 10 x 6 vuoka)
Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemet kevyesti pannulla tai uuninpellillä. Anna jäähtyä. Raasta kesäkurpitsa ja rouhi saksanpähkinät. Voitele vuoka voilla.
Sekoita kuiva-aineet ja pellavansiemenet keskenään. Sekoita sitten toisessa kulhossa kananmuna ja oliiviöljy keskenään.
Sekoita joukkoon kuiva-ainesseos ja sekoita huolellisesti. Lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste, rouhitut saksanpähkinät ja paahdetut auringonkukan- ja kurpitsansiemenet. Sekoita.
Kaada voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 50–60 minuuttia.
Nosta vuoasta ja anna jäähtyä kokonaan.
Resepti Rakkaudella Karita -blogista. https://blogit.terve.fi/rakkaudellakarita/kesakurpitsaleipa-ketogeenisen-ruokavalion-tyyliin/