jussin, ensimmäinen, hapanimelä, härpäke Jussin ensimmäinen hapanimelä-härpäke ohje salty

Jussin ensimmäinen hapanimelä-härpäke

Pilko kasvikset valmiiksi. Paista kasvikset miedolla lämmöllä erikseen, kasvislaji kerrallaan kypsiksi. Sekoita nesteet ja perunajauho kattilassa, lämmitä kiehuvaksi sekoittaen ja keitä korkeintaan minuutti. Siirrä pois levyltä ja sekoita kasvikset kastikkeeseen ja tarjoile

Ravintosisältö / 100 g

Energia 49 kcal / 100 g
Energia 205 kJ / 100 g
Proteiini 1,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,4 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %