Leikkaa Eggie nakit pieniksi paloiksi ja paista pannulla käyttäen 1 rkl öljyä sekä mausta seuraavilla mausteilla: Paprikajauhe, sipulijauhe sekä mustapippuri. Siirrä paistinpannu sivuun ja laita liedelle kiehumaan kattila, missä on noin 3 litraa vettä. Heitä pakastepussi keittojuureksia veteen kahden valitsemasi kasvisliemikuution kanssa ja anna kiehua.
Mausta käyttäen mainittuja mausteita sekä lisäksi liemeen voi laittaa vielä timjamia, oreganoa sekä suolaa. Maistele miltä keittoliemi maistuu ja lisää sipulit. Anna kiehua niin kauan että juurekset ovat kypsiä ja maku kohdallaan, sitten lisää pannulta nakit joukkoon. Ota levy pois päältä ja anna olla loppu lämmöillä. Tarjoilu suositus on ruisleivän kanssa.
Käytän Eggie nakkeja koska ne maistuvat eniten “normi” nakeille, tämä keitto on helppo kotiruoka siirtyessäsi liha-maailman tutuista mauista kasvisruokaan. Helppo myös tarjota sekasyöjä perheelle, ja kun aika tulee ja haluat kokeilla vegaaniversiota - se ei maistu ehkä ihan yhtä vieraalta, kuin maistuisi jos hyppäisi suoraan lihasta vegaaniseen versioon.