kesäkurpitsalaatikko Kesäkurpitsalaatikko ohje salty

Kesäkurpitsalaatikko

Keitä kaurarouhe lihaliemessä. Paista pilkottu sipuli ja jauheliha, mausta. Yhdistä kaurarouhe seokseen. Siivuta kesäkurpitsa. Asettele kerros kesäkurpitsaa ja levitä päälle puolet jauhelihaseoksesta. Ripottele päälle puolet aurajuustosta. Tee seuraava kerros samoin. Levitä lopuksi päälle kerros kesäkurpitsaa. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 398 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %