jussin, yrttinen, nyhtökaurakastike Jussin yrttinen nyhtökaurakastike ohje salty

Jussin yrttinen nyhtökaurakastike

Pilko kevätsipuli, 20 gramman yrttinippu (reseptissä merkitty 20 g salvia) ja valkosipuli. Paista hetki pannulla kunnes saavat kauniin vihreän värin. Lisää tomaattimurska ja ravintohiiva. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää nyhtökaura sekoita ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal / 100 g
Energia 287 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %