jauhelihavartaat, , sipuli, , yrtit, , mausteet,
Jauhelihavartaat (sipuli, yrtit, mausteet) ohje
salty
katrisav
Jauhelihavartaat (sipuli, yrtit, mausteet)
400 g karitsan jauheliha 1-2 keltasipulia hienonnettuna
1 nippu lehtipersiljaa silputtuna
3/4 tl jauhettu mustapippuria
1 tl jauhettua maustepippuria
1 tl suolaa
Sekoita aineet.
Muotoile vartaiksi, grillaa hyvällä lämmöllä väilillä käännelen.
Lähde
Lindholm & Lindfors
Libanonin makuja
Otava
Ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal / 100 g
Energia
733 kJ / 100 g
Proteiini
15,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
0,7 g / 100 g
Rasva
12,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,6 g / 100 g
Suola
1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %