juustopekonipasta Juustopekonipasta ohje salty

Juustopekonipasta

Paista sipulia suolan ja sokerin kanssa 15 min. Keitä pasta. Paista pasta voissa pannulla, siirrä takaisin kattilaan odottamaan. Paista pekoni rapeaksi pieninä paloina. Ota pekoni pois pannulta. Laita viini ja juusto pannulle, sekoita kunnes juusto sulaa. Laita sekaan pasta ja pekoni, ripottele sipuli päälle. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 293 kcal / 100 g
Energia 1231 kJ / 100 g
Proteiini 12,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 32 g / 100 g
Rasva 11,1 g / 100 g
Alkoholi 1,9 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %