chilitonnikalapasta Chilitonnikalapasta ohje salty

Chilitonnikalapasta

Kuullota sipuli ja valkosipuli (n. neljä kynttä) oliiviöljyssä. Lisää pannulle tomaattimurska, tonnikalat liemineen sekä tilkka vettä (huuhtele tomaattimurkapurkki vedellä) ja mausteet.  Kaada vuokaan kypsentämätön spagetti, kastike sekä lopuksi kerma. Sekoittele. Ripottele juustoraaste päälle.  Kypsennä n. 175 asteessa n. 1 tunti. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 680 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 12 g / 100 g
Rasva 8,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %