ketoreseptejä, rakkaudella, täytetyt, paprikat Ketoreseptejä rakkaudella täytetyt paprikat ohje salty

Ketoreseptejä rakkaudella täytetyt paprikat

Paprikoista kansi pois ja putsaa sisus. Tee täyte. Pilko kukkakaali ja parsakaali pieniksi nupuiksi. Keitä hetki että ovat puolikypsiä. Kaada keitinvesi pois, lisää kerma kattilaan ja koskenlaskija. Keitä hetki kasaan. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 175 astetta n. 30 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 377 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %