gazpacho, , mutti, Gazpacho (Mutti) ohje salty

Gazpacho (Mutti)

Kuori valkosipulinkynsi ja sipuli.

Sekoita kaikki ainekset  tehosekoittimessa kunnes seos on tasainen ja koostumukseltaan keskipaksu.

(Kuutioi leipäviipaleet ja paahda ne teflonpannulla tilkassa öljyä ja vähän suolaa).

Tarjoile gazpacho syvissä lautasissa ja asettele keskelle paahdetut leipäkuutiot

Koristele sellerinpaloilla maun mukaan

Ravintosisältö / 100 g

Energia 54 kcal / 100 g
Energia 225 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %