peltimakaronilaatikko, Peltimakaronilaatikko ohje salty

Peltimakaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

Ruskista jauhelija. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.

Yhdistä valutetut makaronit ja jauheliha, kaada leivinpaperille uunipellille.

Sekoita munat ja maito. Kaada pellille. Levitä pizzajuustoraaste ja Koskenlaskija päälle.

Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min.

Tarjoa peltimakaronilaatikko salaatin ja ketsupin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 800 kJ / 100 g
Proteiini 12,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,1 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %