mantelitorttu Mantelitorttu ohje sweet

Mantelitorttu

Voitele ja jauhota irtopohjavuoka. Laita pohjalle leivinpaperi. Sekoita mantelijauhe, sokeri ja huoneenlämpöinen rasva notkeaksi tahnaksi. Lisää kananmunat yksitellen välillä sekoittaen ja lopuksi perunajauho ja mausteet. Paista 185 asteessa n. 30-40 min. Anna jäähtyä ja irrota vuoasta. Koristele mantelilastuin ja tomusokerilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 434 kcal / 100 g
Energia 1804 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 39,7 g / 100 g
Rasva 27,7 g / 100 g
Alkoholi 0,3 g / 100 g
Sokeri 33,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %