vegaaninen, varhaiskaalikeitto, ala, , jenni Vegaaninen varhaiskaalikeitto ala' Jenni ohje salty

Vegaaninen varhaiskaalikeitto ala' Jenni

Pilko kaalit ja sipuli. Laita kaalit keittymään kasvisliemellä maustettuun veteen. Paista sillä välin vegejauhis ja kuullota sipuli öljyssä. Kun olet ruskistanut jauhiksen, lisää ne kaalien kanssa keittymään. Keitä niin kauan, että kaalit on sopivan pehmeitä. Mitä kauemmin sen parempi. Mausta oman maun mukaan. 👌🏻

Ravintosisältö / 100 g

Energia 25 kcal / 100 g
Energia 105 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,2 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %