tonnikala, ketopizza Tonnikala-ketopizza ohje salty

Tonnikala-ketopizza

Sulata juustoraaste ja tuorejuusto mikrossa 30 sekuntia kerrallaan ja sekoittele välissä. Kun juustot ovat tasaisesti sulaneet, laita loput ainekset ja haluamasi mausteet joukkoon ja sekoita hyvin. Muotoile pellille leivinpaperin päälle pyöreä pohja. Esipaista kiertoilma 200 asteessa n.10min. Lisää täytteet ja paista 5min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal / 100 g
Energia 791 kJ / 100 g
Proteiini 14,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 13,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %