petrin, katkarapukasari
Petrin katkarapukasari ohje
salty
PetriK#1
Petrin katkarapukasari
400 gr tiikerikatkaravun pyrstöjä 4 rkl oliiviöljyä
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
Smetana
2 rkl tomaattipyrettä
800 gr tomaattimurskaa
Omenasiiderietikkaa
1 kalaliemikuutio
2 rkl sitruunamehua
Suolaa
Chili
Pippuria
1511 gr
Ravintosisältö / 100 g
Energia
113 kcal / 100 g
Energia
476 kJ / 100 g
Proteiini
5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
3 g / 100 g
Rasva
8,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %