punajuuri, kurkku, tsatsiki Punajuuri-kurkku-tsatsiki ohje salty

Punajuuri-kurkku-tsatsiki

115 g keitettyä punajuurta kuutioituna 150 g kurkkua kuutioina 40 g retiisejä kuutioina 1 kevätsipuli silputtuna

Kastike 150 g kreikkalaista jogurttia 0,25 tl juustokuminaa 0,5 tl juoksevaa hunajaa 2 rkl tuoretta / 1 tl kuivattua minttua suolaa ja pippuria

Ohje Sekoita kastikkeen aineet ja laita kulhoon. Lisää salaattiaineet ja sekoita varovasti.

Tarjoile salaatinlehdiltä

Lähde  Sara Lewis  Salaattibaari Gummerrus

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 267 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %