villisikasuikalepata Villisikasuikalepata ohje salty

Villisikasuikalepata

Suikaloi villisika.  Ruskista suikaleet tilkassa öljyä. Laita suikaleet pataan. Kuulota sipuli tilkassa öljyä.  Lisää sipulit pataan.  Lisää vettä niin, että lihat ja sipulit juuri ja juuri peittyvät. Lisää joukkoon soija, vasikanfondi ja kasvisliemikuutio. Laita pata kannen kanssa uuniin 200 asteeseen tunniksi. Lisää tunnin hautumisen jälkeen kuohukerma ja vehnäjauho. Sekoita pata ja laita takaisin uuniin ja laske lämpötila 150 asteeseen. Anna padan hautua vielä 2 tuntia ja herkuttele!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 383 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %