appelsiini, suklaajuustokakku, vhh Appelsiini-suklaajuustokakku vhh ohje sweet

Appelsiini-suklaajuustokakku vhh

Yhdistä pohjan ainekset ja taputtele vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin. Sulata suklaa ja lisää siihen vaahdotettu kerma ja lisää muut täytteen aineet. Laita liivate likoamaan appelsiinin puristettuun mehuun ja anna turvota. Kuumenna ja vatkaa täytteeseen. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 425 kcal / 100 g
Energia 1763 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,2 g / 100 g
Rasva 40,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %